Workshop Agenda

Audit & Finance Committees

Time	Duration	Торіс
9:00 - 9:20	20 mins	Introduction and Housekeeping
9:20 - 10:30	70 mins	Session One: Review of FG 201 & Reporting
10:30 - 10:45	15 mins	Morning tea
10:45 - 11:45	60 mins	Session One, continued: Reporting
11:45 - 12:30	45 mins	Session Two: Financial Risk
12:30 - 1:00	30 mins	Lunch
1:00 - 3:00	120 mins	Session Three: Roles and function of external & internal audit
3:00 - 3:15	15 mins	Afternoon tea
3:15 – 4.15	60 mins	Session Four: Role & function of Finance and Audit committees
4:15 – 4.30	15 mins	Session Five: Summary, Evaluation and Wrap-up